Update + spam je blog

Weer even een update, ik heb volgende week weer toetsweek / proefwerkweek en omdat dit de laatste toetsweek voor het examen is wil ik er graag even goed op scoren, daarom komt het bloggen even op de tweede plaats, ik probeer dit weekend nog wat artikel voor uit te schrijven maar ik zal wel minder actief zijn. Daarna begin ik het natuurlijk erg druk te krijgen rond de periode van de examens, helaas zal het bloggen dan ook minder worden, maar ik zal natuurlijk mijn best blijven doen!

Okay? Okay.

Verder wil ik graag weer wat nieuwe leuke blogs ontdekken, dus laat maar wat zien! Laat je blog achter en vertel waar het vooral over gaat.

Liefs, Elbrich

Volg je mij al via bloglovin'? 

10 opmerkingen

 1. Eline | Just Little Things28 maart 2014 om 07:49

  Yay, Spam time! Ik ben Eline, ik ben 11 jaartjes jong en blog nu toch al 5maanden op mijn blog http://www.just-litllethings.blogspot.be/. Ondertussen heb ik al een grote liefde voor het bloggen ontwikkeld, en zorg ik er voor dat er elke dag een artikel rond fashion, beauty of andere lifestyle dingetjes op mijn blog verschijnen. Ik hoop dat je snel een kijkje neemt?

  Liefs, Eline
  http://www.just-litllethings.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben Bodi en mijn blog is: www.lifeasbodi.wordpress.com en ik blog over alles in de categorieƫn beauty, fashion, lifestyle & personal! Ik ben pas een weekje begonnen met bloggen op deze blog, want ik heb eerder een andere blog gehad, maar ik moest stoppen wegens tijdsgebrek . En nu begon het toch wel weer heel erg te kriebelen, want bloggen hoort bij mij!

  Liefs,
  Bodi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Mijn blog gaat voornamelijk over fashion, beauty en lifestyle. Hopelijk neem je een kijkje :) www.ablogbyilah.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik ben Vanessa en woon in Belgiƫ. Mijn blog gaat over beauty, lifestyle en fashion. Daarnaast organiseer ik regelmatig een leuke winactie. Zo kunnen jullie op dit moment een mooie horloge winnen. Kom dus zeker een kijkje nemen op www.vanessablogt.be

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hihi mijn blog kende je al denk ik, maar voor de anderen: www.anerdwithstyle.blogspot.com, over boeken, films, fashion & lifestyle.
  Succes met je toetsweek, de mijne begint volgende week ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heej! Bedankt dat we mogen spammen, altijd leuk :) Mijn blog is http://grosbisousxx.blogspot.be/ en gaat over alles wat ik leuk vind: beauty, fashion, DIY's, fotografie, en nog veel meer :) Elke dag (om 14:00) komt er een artikel online!
  Liefs, Amber

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah, heel veel succes met leren voor je toetsweek! En wat leuk dat we mogen spammen. Mijn blog is: http://aboutfashionliesbeth.blogspot.nl/ en gaat vooral over fashion en lifestyle. Ook regelmatig inspiratieposten en nu heb ik ook een interview rubiek gestart :)

  xo Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Succes met je toetsweek, ik heb volgende week ook mijn laatste toetsweek voor de examens en stiekem zie ik er best wel tegenop. Sta je er goed voor?

  Mijn blog is: http://this-is-not-another-blog.blogspot.nl
  Voornamelijk outfits en kletsverhaaltjes, maar verder van alles en nog wat. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuk dat we mogen spammen! Op mijn persoonlijke blog vind je om de dag een artikel over beauty, lifestyle, fashion, … Ik hoop dat je een kijkje komt nemen op mijn blog: http://ellenismyname.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.