What's on my phone?

Hooi allemaal,

Sinds een paar maanden heb ik de Samsung Galaxy Trend. En omdat ik bijna 24/7 op mijn mobiel zit, laat ik jullie vandaag mijn mobiel zien, en wat er allemaal op staat. Mijn meest gebruikte apps, en mijn favoriete fotobewerking apps voor vooral instagram.
Als ik mijn mobiel aanzet, krijg ik dit vergrendel scherm er voor, ik heb een code op mijn mobiel en de achtergrond is een plaatje van weheartit. 


Dit is mijn beginscherm, met een foto van mij en m'n vriend, heel cheesy. Met mijn meestgebruikte apps, galerij, snapchat, camera, berichten, telefoon, whatsapp, facebook en internet. 


Als we dan naar links sliden zie je andere apps die ik ook veel gebruik. De andere tabbladen op m'n beginscherm zijn één met snelkoppelingen naar de mensen met wie ik het meeste app en een leeg scherm zodat ik m'n achtergrond kan bekijken, maar dit laat ik even niet aan jullie zien, omdat sommige vrienden graag privé blijven.


In het menu heb ik 3 tabbladen, maar op die andere twee zitten alleen maar de standaard apps op de telefoon, en dit zijn alle gedownloade apps. Mijn favoriete apps zijn pixlr-express en 2048 puzzle. Alles is niet heel duidelijk te lezen helaas, doordat mijn scherm nogal vel was ingesteld bij het foto's maken. Ik gebruik  eigenlijk al deze apps wel, meta voor mijn cijfers, Uno en Papa pear zijn hele leuk games. En pinterest en weheartit is voor inspiratie. 


Pixlr Express is een hele uitgebreide app met allemaal functies om je foto's te bewerken. Heel veel verschillende en leuke filters, ik bewerk al mijn foto's met deze app. Mijn instagram om deze foto's te zien is: xelbrich. 


2048 Puzzle, is een app die ik sinds kort heb. En is super verslavend! Je moet proberen zoveel mogelijk dezelfde blokjes samen te voegen. Het is makkelijk en heel verslavend.

Welke apps gebruik jij het meest?
Liefs, Elbrich
6 opmerkingen

 1. Leuk om te zien welke apps je vaak gebruikt!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te zien wat anderen op hun mobiel hebben, die foto van jou en je vriend zijn erg leuk! Ik kende Pixlr Express niet, ik ga hem gelijk downloaden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb aardig veel dezelfde apps haha! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik wist niet dat Pixlr een app had :)
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.