Dagje Amsterdam + ShoplogHooi allemaal,

Vrijdag ben ik samen met school en dagje naar Amsterdam geweest, het was heerlijk weer en een heerlijke dag! 'S morgens zij we eerst naar het muziektheater geweest, hier kregen we een rondleiding in het theater voor ballet en opera, ik vond het heel leuk en interessant, we zagen hoe de kostuums werden gemaakt, waar de make-up werd gedaan en ook zagen we de balletdansers trainen.


Die middag zijn we naar het stedelijk museum geweest, met veel toegepaste kunst, ik vond het allemaal wel heel leuk alleen ik had zo zin om te gaan shoppen! Dit mochten we na deze rondleiding ook doen, eerst was het nogal zoeken om de winkels, maar toen we het hadden gevonden heb ik lekker even gewinkeld in Amsterdam, fijn even! Toen heb ik nog met een groepje een pizza gegeten en daarna zijn we richting de voorstelling 'Vaslav' geweest, de mensen in het publiek vonden het geweldig, ik zelf vond het niet heel erg geweldig, ik snapte het verhaal niet zo goed en was ook al moe van de hele dag rondlopen. Om half 2 's nachts kwamen we terug op school, en toen ben ik lekker m'n bedje ingekropen.

En dan laat ik nu even m'n aankopen zien!

Shorts - H&M - 14,95

Jersey met watermeloenen - H&M - 7,95

Subdued - Subdued - Op straat gekregen, omdat er een nieuwe winkel van dit merk ging openen. 

En natuurlijk moest ik even bij de American Candy store langs om Nerds te halen!

Kortom, het was een geslaagde dag!

Liefs, Elbrich

11 opmerkingen

 1. Ahw, Leuk zo'n dagje Amsterdam, mooie dingen heb je gekocht vooral dat shirtje met meloentjes op vind ik geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die nerds, daar ben ik echt benieuwd naar, het zouden erg lekkere snoepjes zijn, haha! Leuke aankopen, dat shirtje dat je gratis kreeg is erg mooi, zeker om gratis te zijn, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke aankopen meis, fijne zondag verder x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke aankoopjes! Grappig, ik ben vrijdag ook met mijn klas naar Amsterdam geweest en oa ook het stedelijk museum! Heb er ook een artikel over geschreven hahaha!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. aw dat topje met meloentjes is zo cute! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke aankoopjes! Ahh nerds zijn zó lekker! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw die laatste top is leuk ! En die short is ook heel leuk :) Ik ga waarschijnlijk in de zomervakantie weer naar Amsterdam yay.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van die korte shortjes worden echt een trend deze zomer las ik, die van jou vind ik wel heel leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Omg gurl, ik wilde ook bijna die watermeloen top halen. Alleen ik had al drie dingen gekocht by Brandy, hehe :)

  Ik vond het écht gezellig. Jammer trouwens dat jullie avondprogramma wat tegenviel. Dat van ons was echt heel leuk

  Liefsssss Lisa.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.