Favorieten van April

April is bijna afgelopen, en daarom heb ik weer een paar artikelen met mijn favorieten van deze maand. In deze maand is er veel gebeurt, ik ben jarig geweest, ik word klaargestoomd voor het examen en heb mijn laatste schooldag gehad. Deze keer laat ik jullie vijf favorieten zien.

Mijn notitiboekje van de hema gebruik ik nu in m'n examen tijd veel, met planningen en andere dingen erin. Voor mijn verjaardag heb ik van mijn zus een knalgroen hoesje voor mijn mobiel gekregen. De raspberry lipbutter van nivea. De catching fire dvd en een statief voor m'n camera. 


Zoals ik dus al zei gebruik in het notitieboekje heel vaak, ten eerste ziet het er echt schattig uit en ten tweede is het ook nog heel functioneel. Ik ben super blij met m'n deluxe dvd van Catching fire, er zitten twee CD's in met op de ene Cd natuurlijk de film en op de andere allemaal bonus dingen, ook zit er 5 kaarten in met personages uit de film


Sinds kort gebruik in de lipbutter van nivea, en het enige wat ik er over kan zeggen is heerlijk!

Liefs, Elbrich

9 opmerkingen

 1. Nog gefeliciteerd zeg! Oh, je laatste schooldag! Dat kan ik nog lang niet zeggen ;-). En wat een schattig notitieboekje!

  xo Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad nog gefeliciteerd en leuke dingetjes! Heb dat notitieboekje ook! Liefs!
  http://imkcool.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nog gefeliciteerd! Wat een leuke favorieten, dat statief heb ik ook en is erg fijn. :) Ik ben erg nieuwsgierig naar catching fire! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super leuke spulletjes!
  die lip butter heb ik ook :)!

  groetjes. http://dazzlingdots.weebly.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook fan van die lipbutter, echt geweldig spul!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. aaah dat notitieboekje is zo fijn en die lipbutter is echt wauw haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, leuke favorieten! Die dvd van Catching Fire is zo goed!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.