H&M Wishlist

Hooi allemaal,

Ik blog al langer dan een jaar en ik heb nog nooit een wishlist artikel gedaan! Daar werd het dus toch een keer tijd voor. H&M is één van de meest bekende winkels, de kleren zijn niet duur maar wel super leuk! En omdat de zomer eraan zit te komen, is het leuk om nieuwe dingen te kopen. Ik hou helemaal van het bloemenmotief, dit zie je dus ook in mijn wishlist.


1. Bikini 2. Ballerina's 3. Hempje 4. Rokje  5. Jurkje 6. Shorts

Welk artikel zou jij nog heel graag willen?

Liefs, Elbrich

9 opmerkingen

 1. Mooie wishlist, leuk zo'n bloemetjes print! Nr.3 is zo mooi...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuke wishlist! Ik vind het jurkje en het broekje onwijs leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke wishlist!! Ik zou graag nog dat jurkje willen en het topje is ook erg leuk.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die bikini is mijn favoriet van je wishlist :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke wishlist! Zou zo mijn wishlist kunnen zijn, leuke stijl heb je! Vooral de bikini vind ik echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.