New in: Sunglasses

Hooi allemaal,

Woehh, de zomer zit er aan te komen, ook al wordt er voor vanavond zware regen verwacht.. Ik ben nog op zoek naar een mooie bikini en zomerjas. Maar de zonnebril heb ik in ieder geval, voor maar acht euro heb ik deze zonnebril kunnen scoren, ik ben er helemaal verliefd op. Het is maar een klein artikeltje, maar ik vond het toch leuk om even te plaatsen. 

Liefs, Elbrich

10 opmerkingen

 1. Super mooie zonnebril!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeeh, hij is echt superleuk!

  Even een klein tipje voor je lay-out: er staat rechts catagori├źn, maar het is categorie├źn ;)

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Waar heb je hem vandaan? :)
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook zo'n soort bril van Ebay, ben er helemaal gek op want hij past bijna overal bij! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb er ook zo een bijde primark gekocht!
  Hele leuke bril.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een superleuke zonnebril! Ik wil er ook zo graag zo eentje <3

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.