Personal - What's new

Hooi allemaal,

Al een tijdje is er geen artikel online geweest, dit keer heb ik er weer een mooi excuus voor. Afgelopen vrijdag had ik mijn laatste school dag, met daarbij natuurlijk een examenstunt. Als thema hadden wij: 'superhelden en 'superschurken'. Na lang nadenken had ik toch eindelijk een outfit gevonden, een prachtige rode panty, met korte broek, zwart hempje, rode cape en iets op m'n hoofd, ik was een soort van Thor, helaas had ik te weinig tijd om de bijbehorende hamer te maken.


En nu is het natuurlijk mei vakantie, voor mij is het helaas niet een luie vakantie, en moet ik natuurlijk bezig voor m´n examens, gelukkig heb ik daarna lekker lang zomervakantie!

Gaan jullie nog wat leuks doen in de meivakantie?

Liefs, Elbrich

4 opmerkingen

Bedankt voor je lieve reactie.