10 persoonlijke feitjes

Voor vandaag heb ik een wat persoonlijker artikel voor jullie, nu ik steeds meer volgers krijg vind ik het belangrijk dat jullie mij leren kennen. Misschien weten mensen die mij langer volgen dit al, maar nieuwe volgers nog niet. En misschien herkennen jullie je er wel in. 


1) Op dit moment ben ik bezig met mijn examens, daarna ga ik voor fotograaf studeren, fotografie heeft me al heel lang geïnteresseerd en ik wil er graag nog veel meer over leren, ik heb er echt super veel zin in!

2) Ik ben zo'n iemand die ergens aan begint, en nooit kan afmaken. Als ik een dagboek begin, begin ik er heel enthousiast aan, maar een week later stop ik er alweer mee. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld mijn wreck this journal.

3) The hunger games is iets wat echt een verslaving is bij mij. Ik heb de boeken zo vaak gelezen, en als er een nieuwe film uitkomt ben ik de eerste die 'm gaat zien, I love it.

4) Als mensen mij zouden moeten omschrijven zou denk ik sowieso het woordje 'stresskip' erin voor komen, want dat ben ik echt. Als ik iets niet op tijd af heb, of als er iets niet gaat zoals gepland dan begin ik 'm heel erg te stressen.

5) Ik zou echt heel graag goed willen kunnen, maar hoe hard ik het ook probeer het word nooit realistisch, jammer maar helaas.

6)  Waar je mij 's nacht s voor kunt wakker maken? Arizona green tea en een broodje knakworst, heerlijk!

7) Ook al heb ik een twitter en instagram account, ik tweet / post vrij weinig. Ik vind het leuker om dingen van andere mensen te zien en te lezen dan zelf wat te plaatsen.

8) Ik heb nooit genoeg kleren, nooit. PUNT.

9) Ik heb vroeger aan heel veel sporten gedaan, maar heb het nooit doorgezet, soms heb ik daar best wel spijt van, maar ik ben gewoon echt totaal niet sportief.

10) Ik ben zo blij dat ik nooit ben gestopt met mijn blog, ben er elke dag nog blij mee, en ook al blog ik niet meer elke dag, toch ben ik erg trots.

Liefs, Elbrich2 opmerkingen

  1. Wauw, ik lijk echt op jou! Ik ben ook heel erg fan van The Hunger Games, ben een enorme stresskip, hou van Arizona, of course heb ik nooit genoeg kleren en ik hou van fotografie. Zo grappig!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.