Eindexamens 2014 - Afgerond!

Hooi allemaal,

Vakantie it is! Voor mij dan althans. Woensdag heb ik mijn laatste examen gehad en nu is het afwachten op de uitslag van 11 juni. Over sommige examens heb ik een heel goed gevoel en over de ander wat minder, maar over het algemeen heb ik wel vertrouwen in. Nu ga ik lekker van mijn 3 maanden vakantie genieten, en met zulk mooi weer zal dat ook vast wel lukken.Ik kan me nu weer full time storten op mijn blog, ik heb nog steeds wel m'n werk en andere verplichtingen maar zonder school is er natuurlijk al veel meer tijd.

Hoe gingen jou examens? Of zit je nog op school te leren?

Liefs, Elbrich

5 opmerkingen

 1. Wat fijn dat je klaar bent!! Super spannend is dat wachten he haha, ik zal voor je duimen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop dat je bent geslaagd, voor mij is het over 2 jaar pas tijd:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super fijn! Geniet van je verdiende vakantie. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat onwijs fijn dat het achter de rug is, fingers crossed voor het telefoontje dat je geslaagd bent! Maar dat gaat vast goed komen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, lekker dat je vakantie hebt! Hopelijk slaag je :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.