Essence Color and Go - Nr 177 Happy End

Nu het eindelijk weer een beetje lekker weer word, kunnen we weer heerlijke zomerse kleurtjes op onze nagels doen, en laatst heb ik van deze nagellak gekregen, ik ben altijd erg tevreden over de essence producten, en vandaag vertel ik jullie over deze knalroze nagellak met de naam Happy End.
De kleur is lekker barbie roze, je houdt er van of niet, maar ik hou er wel van! Ik vind het altijd erg fijn dat een nagellak snel droogt, omdat ik erg ongeduldig ben, dat is bij deze nagellak zo, heel erg fijn! 


Deze nagellakjes zijn niet het duurt, dus je kunt dan ook niet de beste kwaliteit verwachten, zonder topcoat blijft de nagellak zo'n 1 dag zitten, met topcoat tussen de 3 en 5 dagen. Verder heeft de nagellak een erg fijn kwastje en heb je eigenlijk zo je nagel gelakt, en kun je door naar de volgende nagel, zomaar klaar dus!

Ik raad dit product aan, sowieso!

Liefs, Elbrich


9 opmerkingen

Bedankt voor je lieve reactie.