My new notebook full of inspiration

Je ziet dit vast wel heel vaak voorbij komen op tumblr, ik in ieder geval wel. Toen ik in de hema kwam en een A4 notebook in het mint groen zag heb ik 'm gelijk gekocht, en ben ik maar begonnen! Inspiratie zoeken, uitprinten en opplakken, het kan niet makkelijker, maar het geeft wel een heel leuk beeld. Ook kleine tekeningetjes en quotes passen hier perfect in thuis. Ik laat jullie vandaag mijn eigen notebook zien en ben benieuwd wat jullie ervan van vinden, en of jullie dit zelf ook hebben.

Liefs, Elbrich


10 opmerkingen

 1. ik heb ook z'n boek en daar zitten nu ook allemaal ooglooks in! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Krijg helemaal zin om zelf ook aan de slag te gaan haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er heel leuk uit! Die laatste quote is ook heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat super leuk! Ik was toevallig nog op zoek naar een goed a4 notitieboekje. Als ik eens in de HEMA ben dan neem ik 'm ook mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super tof! Vooral de laatste quote van Oscar Wilde is super mooi :)!

  liefs,
  Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk zeg, een soort Tumblr maar dan in real life haha! Heel leuk gedaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ook zoiets! Super leuk om te doen en zo'n onwijs gaaf resultaat. X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk! De collages vind ik erg mooi geworden :)
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.