Personal - Oor correctie

Als mens vind je altijd wel iets aan je lichaam niet mooi, bijvoorbeeld de vorm van je neus, je hebt een buikje of je bent niet tevreden met je oren. Dit geld voor mij, ik heb geen grote oren maar wel oren die uitsteken, het is niet dat ik gigantische flaporen heb, maar ik ben er niet tevreden mee. Ik heb ook vaak te horen gekregen dat ik rare oren heb of dat ik 'schattige' oortjes heb, en dat was dan natuurlijk sarcastisch. Maar nu heb ik het besluit genomen ( al erg lang ) om een oor correctie te nemen. Niet omdat ik dan maar van het gepraat van anderen af ben want eigenlijk kan me dat echt niks schelen, maar voor mezelf is het wel een fijn gevoel en ben ik denk ik wat zekerder van mezelf. 

F l a w l e s s
Volgende week is de operatie, daarna mag ik een week met een soort tulband omlopen zodat de hechtingen op z'n plek blijven zitten. Daarna moet ik nog met een haarband in slapen. De operatie is niet heel zwaar, ik word onder narcose gebracht en dan gaan mijn oren recht zetten, vanmiddag krijg ik te horen hoe de chirurg dat precies gaat doen. 

Ik ga nog een foto plaatsen met Before - During - After, zodat jullie ook het verschil kunnen zien en  het misschien ook beter begrijpen. 

Ik wil dit graag met jullie delen omdat ik weet dat er meer mensen onzeker zijn over iets bij hun zelf, maar je moet nooit veranderen zodat anderen stoppen met iets over je te zeggen, want dan geef je hun gelijk. Je moet het altijd voor jezelf doen, en er goed over nadenken. Mijn vriend heeft altijd gezegd dat het voor hem niks uitmaakte, maar voor mezelf is het een goed gevoel. Dan heb ik het voordat ik naar mijn vervolgopleiding ga ook allemaal maar klaar.

Hebben jullie wel eens zoiets gehad of meegemaakt?

Liefs, Elbrich

7 opmerkingen

 1. Wat heftig! Maar het klinkt alsof je goed over je keuze hebt nagedacht. Ik hoop dat alles goed gaat en het je op ten duur een beter gevoel geeft :) Succes! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knap dat je deze keuze hebt gemaakt! Hopelijk ben je er daarna heel blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat knap dat je zo de keuze hebt gemaakt, inderdaad als je er zelf mee zit is dit een hele goede keuze! Heel veel succes! Komt vast goed! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat goed dat je deze keuze zo hebt gemaakt! Veel succes met de operatie :)
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb hetzelfde, geen flaporen maar ze steken wel meer uit dan bij anderen. Durf geen staart in vanwege m'n oren. Dat is best vervelend. Ik zou ook een oor correctie willen, maar m'n ouders zullen het er vast niet mee eens zijn. Ben wel benieuwd naar het resultaat van je operatie.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.