Places I want to go

Nederland is maar een klein landje. Er is zoveel van de wereld te zien, wat ik nog niet heb gezien! Als ik ouder ben wil ik sowieso nog veel meer van de wereld zien. Ik ben op een paar plekken in de wereld geweest, Parijs ( en overige plekken in frankrijk ), Finland, Oostenrijk, Denemarken en nog allemaal andere Europese landen. Het enige land waar ik ben geweest buiten Europa is Canada, en dat was echt geweldig. Vandaag laat ik jullie de landen / plaatsen zien waar ik in m'n leven echt nog heel graag heen wil.

London
Bron: Wehearit
London! Volgend jaar is het jaar dat ik naar London mag, ik kan echt niet wachten. Natuurlijk kun je er heelrijk shoppen maar er is ook zoveel te zien, en natuurlijk kan ik er heel veel foto's maken, love it! 
New York City
Bron: Wehearit
Je leest het al, New York, eigenlijk is Amerika al goed, want het is een groot land! Ik zou het gewoon heel graag willen meemaken om tussen al die Amerikaanse mensen te lopen en gewoon... ja ik weet niet, ik wil er gewoon heel graag heen.

Road trip
Bron: Wehearit 
En ooit, als ik het aan durf wil ik ergens een wereld kaart neerhangen, er een dartpijl op gooien en waar die terecht komt ga ik heen. Ik weet niet of het ooit gaat gebeuren, maar het is wel een droom, absoluut.

Waar wil jij nog heel graag heen?

Liefs, Elbrich

1 opmerking

  1. Londen is de geweldigste stad vind ik :)! Ik ben zelf ook in Parijs, Berlijn, Kopenhagen en Barcelona geweest, maar Londen vond ik het leukst. Ik wil zelf ook nog wel naar New York of Peking of zo!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.