Summer feelings - nieuwe aankoopjes!

Eigenlijk wou ik hier een outfit post van maken, maar helaas zit ik nog tot dinsdag met m'n hoofd in het verband en dan leek het me niet zo fraai om een outfit post te maken. Daarom laat ik jullie nu maar twee nieuwe kledingstukken zien die ik gekocht heb. 
Tja, ik loop nogal achter. Terwijl iedereen wel een skaterskirt heeft heb ik er nu pas 1 gekocht. Het is een wat lossere variant wat ik erg fijn vind. En het mintgroene basic hempje kon ik echt niet laten hangen! 

Liefs, Elbrich


9 opmerkingen

 1. Leuke aankopen! Dat shirtje heeft echt een mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke aankopen! De kleur van de top is inderdaad heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n rokje is heel fijn en natuurlijk leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zijn ze hè de skater skirts! Onwijs leuke dingen heb je gekocht!
  http://maketodayamazingblog.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke aankopen! Het shirt vind ik tof! De kleur van het shirt vind ik zo mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Bij mij begon het ook bij één simpel skaterskirt en een jaar later heb ik er vijf. ;)
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.