Wat ik droeg naar mijn diploma uitreiking

Gister was mijn diploma uitreiking! Eindelijk mocht ik m'n handtekening zetten op het geslaagde papiertje! Natuurlijk moet ik op zo'n dag er wel wat leuk uitzien, en dat wou ik graag even met jullie delen. Heel veel hadden een heel netjes jurkje aan, maar omdat ik niet zo van de jurkjes ben heb ik voor een casual rokje gekozen.Big smile!
Het was al met al een leuke avond, het was wel even slikken toen ik me realiseerde dat ik de ene helft waarschijnlijk nooit weer zou zien. Nu ga ik lekker van de vakantie genieten en daarna verder met mijn opleiding Fotografie! Excited!


7 opmerkingen

 1. Gefeliciteerd! Je staat mooi op de tweede foto :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woeh, gefeliciteerd! En wat je zie er leuk uit! :D

  xo Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw wat leuk nog gefeliciteerd meid liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd! Leuke outfit droeg je :)
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd! Je foto is supermooi :-) En wat tof van je opleiding fotografie!

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel plezier bij je nieuwe opleiding! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd! Heel veel succes & vooral veel plezier op je nieuwe opleiding. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.