Mijn nieuwe liefde - Macbook

Hooi allemaal,

Eindelijk heb ik dan de macbook die ik al zolang wil bij elkaar gespaard. Voor mijn opleiding had ik deze sowieso nodig, maar nu heb ik 'm eindelijk ook! Ik heb al een hele leuk hoes gezien die ik er sowieso nog bij ga kopen, maar voor nu ben ik echt zo super blij met m'n macbook pro!


Ik ben natuurlijk mijn hele leven een trouwe microsoft gebruiker geweest, maar wauw, wat is dit ding geweldig. Hij werkt zo snel en comfortabel. Ik ben alles nog wel even aan het uitzoeken maar ik ben er echt super blij. Binnenkort Photoshop en alles erop zetten, en dan ben ik helemaal klaar voor mijn opleiding, ik heb er zin in!
Ook het bloggen zal met nu weer met plezier afgaan, met mijn oude laptop kon ik echt niks en duurde het zolang voor dat ik een foto kon importeren, dat is nu in 2 seconden klaar ( letterlijk! ).

Met welke laptop werk jij? 
Liefs, Elbrich


8 opmerkingen

 1. Ah ik heb ook een Macbook pro, super ideaal. Nog geen moment spijt van gehad <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh, wat leuk dat je hem gekocht hebt, lijkt me super! Veel plezier ermee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je 'm nu hebt! Lijkt me ook heel fijn werken, zo snel. Ik weet eigenlijk niet eens wat voor laptop ik gebruik haha. ;-)

  xo Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, gefeliciteerd met jouw aankoop! Op dit moment spaar ik voor de Canon 600D en ook een Macbook pro, nog even sparen dus :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een Macbook vind ik altijd zo tumblr, daarom wil ik hem ook! Ze zijn alleen zo enorm duur, dus toen ik een nieuwe laptop mocht uitzoeken als examencadeau ben ik voor een lenovo gegaan. Deze is ook heel erg snel en werkt super fijn! Mijn vriend heeft ook een Macbook en dat werkt ook wel fijn, maar ik ben meer gewend aan m'n eigen laptop en zou hem niet willen ruilen. Maar wel heel gaaf dat je er eentje hebt! Je hebt daar veel meer leuke accessoires voor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah super leuk!

  PS. Leuke blog! Ik volg je vanaf nu op Bloglovin' :) (Ik ben daar Seeastyle)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat fijn, zelf spaar ik ook voor een macbook! Heeel veel plezier met je macbook!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.