Trend - Skorts

Hebben jullie al gehoord van de skorts? Een short en een skirt in 1. Ik weet nog wel dat dit vroeger ook bestond, maar dan niet zo leuk als nu. Toch zijn de meningen over de skort verdeeld, sommigen vinden het super leuk en anderen vinden het echt lelijk. Ik vind het zelf persoonlijk wel super leuk, maar je moet er gewoon van houden! Vandaag heb ik voor jullie de leukste skorts bij elkaar gezocht.


Wat vind jij van de skorts?
Liefs, Elbrich


7 opmerkingen

 1. Ik vind het er wel grappig uitzien haha!

  www.itsanisabellething.weebly.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze echt super! Heb er zelf twee, net eentje gekocht met bloemetjes print ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze leuk! Nummer 2 van Asos wil ik nu hebbennnn ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb er net een besteld en kan niet wachten tot ik 'm binnen heb. Ik vind ze super leuk en origineel!
  http://maketodayamazingblog.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De eerste en tweede zien er erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb er me ook eindelijk aan gewaagd! :D Super leuk die SKORT!
  Hier zie je mijn outfit! ; http://www.bloglovin.com/frame?post=3361210329&group=0&frame_type=b&blog=12816411&frame=1&click=0&user=0

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.