Wat ik de afgelopen weken heb uitgespookt

Hooi allemaal,

Zolang ik blog heb ik nog nooit zolang niet geblogt... Er is heel veel gebeurt, maar dan ook echt veel. Het grootste deel is persoonlijk, en wil ik liever niet op het internet gooien. Maar ik was gewoon totaal niet meer in de stemming om te gaan bloggen, of zelfs maar iets leuks te doen.Maar goed. Er zijn ook leuke dingen gebeurt! Zo ben ik de afgelopen twee weken in zuid- Frankrijk geweest, helaas was het weer niet altijd geweldig, maar de laatste paar dagen was het wel heerlijk, en heb ik toch nog een beetje een kleurtje kunnen krijgen.

Ik wil weer meer gaan bloggen, maar ik moet weer echt in dat ritme komen en dat moet natuurlijk weer even wennen, maar ik zal m'n best doen!

Liefs, Elbrich

2 opmerkingen

  1. Doe maar op je gemakje, leuk dat je een leuke vakantie hebt gehad! Ik vind je blog iig heel leuk! liefs irene

    www.madebyirenelouise.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk Zuid-Frankrijk!!! Jammer dat het weer niet altijd even mooi was..

    Ps: like de Facebook pagina van heldinophakken en maak kans op de nieuwe damesparfum van Hugo Boss “Ma Vie” t.w.v. €95,-

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.