Een dagje op Schiermonnikoog

Met mijn nieuwe klasje ging ik afgelopen donderdag naar het eilandje Schiermonnikoog. We kregen hier de opdracht om de natuur van Schiermonnikoog in een goed beeld te zetten, gelukkig was het bijna de hele dag droog, dus dat scheelde! We huurden een fiets en gingen lekker de hele dag foto's maken, jeej!

Dit is Bob de koe, m'n beste vriend. 
Dit zijn maar een heel paar van al de foto's die ik gemaakt heb, maar dit zijn dan ook wel de foto's waar ik een beetje trots op ben. Ik weet dat ik nog veel moet leren, maar daar zit ik juist voor op school! 

Liefs, Elbrich


9 opmerkingen

 1. Oh wauw, wat een prachtige foto's! Ik vind ze onwijs goed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, hele mooie foto's! Echt super goed gelukt zeg! :-)

  xo Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's heb je gemaakt! Leuke blog heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie foto's. Je hebt alvast het talent voor die richting!

  Liefs,
  M. - www.goldenmirrorsandpinkbows.be

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah, ik vind de foto's heel erg mooi! Welke camera gebruik je? (:
  Liefs! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's, lijkt me een hele leuke opleiding zeg!
  Veel plezier :)

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige foto's =]! Mooie kleuren <3!

  xxx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.