Ik testte vijf dagen lang Arizona


Toen ik achter de kassa zat bij de Jumbo, zag ik ineens allemaal mensen Arizona kopen. In de pauze ging ik snel de winkel in, en ja hoor! Eindelijk verkochten ze Arizona. Ik had vijf flesjes ingekocht ( de smaken die wij in de winkel hadden ), voor elke dag van de week 1. 


Op maandag testte ik de voor mij onbekende smaak Iced tea with Lemon Flavour, eigenlijk is het helemaal niet zo'n onbekende smaak. Maar het heeft toch een beetje een andere smaak dan normale citroen ijsthee. Ja, deze vond ik heel lekker! 


Ikzelf hou erg van de smaak van granaatappel. Ik vond sowieso dit flesje er al heel leuk uitzien, maar deze smaak was ook lekker zoet, en natuurlijk lekker koel met de groene thee smaak. Ook deze zou ik zo weer opnieuw komen.


Dit is denk ik wel de bekendste smaak van Arizona, deze kende ik ook al, maar toch vond ik 'm weer lekker om te proeven. Het heeft een beetje een vreemde smaak, moeilijk te beschrijven. Maar toch vind ik het lekker, terwijl ik mensen ken die de smaak vreselijk vinden. Je moet er gewoon van houden.


Ook weer zo'n leuk flesje! IJs thee met perzik smaak, ook niet een hele onbekende smaak. Maar wel echt heerlijk, ik denk dat dit wel m'n favoriet is van alle 5. 


En toen was het alweer vrijdag, de laatste smaak. Helaas viel deze erg tegen, ik vond de smaak echt niet lekker en ik heb het flesje ook niet helemaal opgedronken. Ik denk dat het komt door de smaak van witte thee, daar hou ik sowieso al niet van. Maar het flesje ziet er wel leuk uit. Een arizona flesje kost 0,99 cent per stuk. 

Wat is jouw favoriete smaak?
Liefs, Elbrich

NB: Dit is niet een gesponsord bericht. 


7 opmerkingen

 1. Ah wat een leuk artikel! Zelf heb ik ze ook allemaal geprobeerd de de Ice Tea met perzik smaak is en blijft m'n favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel! liefs irene

  www.madebyirenelouise.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ik vind zelf alleen de peach variant lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik heb er tot nu toe nog maar drie geprobeerd. Maar mijn favoriet is die met granaatappel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Degene die jij op woensdag hebt gedronken drink ik vaak. Echt heerlijk!
  Mega leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Grappig dat je de blueberry niet zo lekker vind dat is juist mijn favoriet! Ik vind de granaat appel het minste lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke test! Ik ken de blueberry smaak nog niet, snel maar eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.