My school story

Hooi allemaal,

Voor mij is vorige week officieel de school weer begonnen. Dinsdag had ik mijn eerste dagje op mijn nieuwe opleiding, ik was heel erg zenuwachtig maar het viel gelukkig allemaal wel wat mee! Daarom leek het nu leuk om mijn ervaring op vooral de middelbare school met jullie te delen door middel van deze tag. En oja, deze foto heeft er vrij weinig mee te maken, maar ik hou gewoon van alle apps die op m'n macbook zien. 
Hoe oud ben je en ga je nog naar school? 
Ik ben 16 jaartjes jong, en ik zit op dit moment in mijn eerste jaar Fotografie.

Welke niveaus heb je gedaan?
Ik heb natuurlijk 8 jaar op de basisschool gezeten, zonder te blijven zitten. Helaas had ik mijn cito-toets heel slecht gemaakt, maar omdat mijn cijfers op mijn rapport wel heel goed waren kon ik alsnog op VMBO-GT ( Gemengd Theoretisch ), dat is in de derde veranderd naar VMBO TL en daar heb ik mijn diploma voor gehaald.

Vond je school leuk?
Naast al het huiswerk en vele toetsen en toetsweken vond ik school geen straf, de pauzes en tussenuren waren altijd erg gezellig. Ook de lessen waren niet altijd vervelend. 


Wat vond je het leukste vak op school?
Kunst en Engels, kunst vond ik gewoon heel leuk omdat je er heel vrij in was en lekker je eigen gang kon gaan, met elkaar kon praten en niet elke keer zo super serieus bezig hoefde. En Engels had ik gewoon totaal geen moeite mee, en ik vond het altijd erg leuk om dan in het Engels met elkaar te praten.

Wat vond je het stomste vak op school?
Nederlands en Wiskunde, bij Nederlands vond ik alles gewoon super saai. En in wiskunde was ik gewoon niet goed, en dat frustreerde me dan heel gewoon. 

Hoe laat stond je op om naar school te gaan?
Als ik eerste uur in was dan moest ik half 7 m'n bed uit om 20 over 7 op de fiets naar school te zitten... Helaas.

Wat voor schooltas gebruikte je?
Ik had elk jaar eigenlijk een nieuwe tas, soms een oude van m'n zus of ik kocht er 1 bij de primark ofzo. Meestal was het een handtas, maar ik ben nu zoveel blijer met m'n rugzak!


Welke beautyproducten zaten altijd in jouw schooltas?
Heel soms had ik mascara mee, bijvoorbeeld als ik door de regen zou moeten fietsen. Maar verder had ik eigenlijk altijd wel een lipbalm bij me, en een borstel en natuurlijk deo.

Wat voor agenda had jij vroeger?
In de eerste klas had ik een agenda van Fancy ( ja dat tijdschrift van vroeger ) en ik vond 'm helemaal geweldig omdat er een spiegeltje op zat.

Wat is jouw grootste schoolblooper?
Hmm, even nadenken. Er zijn vast heel veel awkward dingen gebeurt, maar kan op dit moment niks bedenken.

Wat deed je als de les saai was?
Met vriendinnen kletsen, facebook checken, even appen of kijken of er nog nieuwe reacties op m'n blog was... heel stiekem natuurlijk.Vertel een leuk verhaaltje wat je hebt mee gemaakt op school?
Ik denk dat dat toch gewoon is dat ik veel mensen heb leren kennen. Lieve vriendinnen waar ik de rest voor m'n leven nog contact mee wil houden, waar ik 4 jaar lang constant mee gelachen heb.

Wat ben je geworden nadat je school hebt afgemaakt?
Als ik deze opleiding heb afgerond hoop ik natuurlijk een goeie fotograaf en/of journalist te zijn! 
2 opmerkingen

  1. Zo gaaf dat je op de opleiding Fotografie zit! Ik vind fotograferen ontzettend leuk en interessant! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tof Elbrich, ik ben zo blij dat we elkaar ontmoet hebben!
    Dit worden een geweldige awesome, toppie joppie, vet coole fantastische 4 jaar!
    Kus (mevrouw) Iep

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.