My schoolbag this year

Zolang ik naar de middelbare school ging heb ik altijd een 'handtas' gehad als ik naar school ging. Maar omdat ik nu naar een nieuwe opleiding ga, waar ik ook veel met m'n macbook moet werken en veel moet reizen wou ik een goeie stevige tas hebben, en op het laatst ben ik uitgekomen bij deze tas van Roxy! 


Ik hou van de kleur blauw, en het patroon lijken net op golven. Ik heb deze tas in Frankrijk gekocht, maar ik weet dat hij ook in de Roxy webshop te koop is. Ik vind de bruine details aan de onderkant en bij de rist heel erg leuk. Ook heeft het binnenin nog hele handige vakjes voor kleine spulletjes. Ook zit er nog een mobiel vakje in. Ik denk dat deze tas mij wel gaat bevallen!

Liefs, Elbrich

4 opmerkingen

 1. Superleuke tas! De bruine details vind ik erg mooi bij passen. ;-)

  xo Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie tas! De bruine details geven hem echt wat extra's!

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had sinds ik was gestopt met het dragen van mijn felroze eastpack een beetje een trauma van rugzakken, maar sinds dit jaar vind ik ze weer helemaal leuk! Vooral als de kleuren niet zo opvallend zijn, maar toch bijzonder.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.