Outfit - Summer to fall

Gister ging ik met Ipie  de bruisende hoofdstad van Friesland in, namelijk Leeuwarden. Ik moest nog even wat spulletjes halen, en het leek ons leuk om even wat outfit foto's te maken. Dit is voor het eerst dat ik echt groot in het openbaar foto's van mezelf laten maken, ik vond het wel een beetje spannend, maar ach wat maakt het ook uit. Ze kennen je toch niet.Broek - Vero Moda || Topje - H&M || Spijkerjasje - H&M || Schoenen - Steve Madden || Ketting - H&M || Horloge - O'clock

Liefs, Elbrich

8 opmerkingen

 1. Wauw, wat heb je een prachtig figuurtje! Je ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige foto's!
  Ik ga je ook even volgen via Bloglovin' :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's en een leuke outfit!

  liefs,
  www.linlicious-style.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke outfit heb je aan, en wat een mooie benen heb jij! Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.