Tony's chocolonely melk zeezout - Review

Eens een keer een andere review dan normaal. Namelijk een food review! Ik ben  echt zo verliefd op de chocolade van Tony's Chocolonely... Eerst was ik altijd een grote milka-eter, maar nu... Love this chocolate!De chocolade kost wel 2 euro 40. Maar geloof me, het is het geld waard. Mijn favoriete smaak is deze met zeezout smaak, ja echt zeezout! Zo lekker, echt geloof me haha. Ook het leuke is dat het in de niet normale chocolade vorm is in blokjes. 

De reden waarom de chocolade wat duurder is, is omdat het Fair Trade chocolade is, ook de wikkel eromheen is van gerecycled papier gemaakt, dus helemaal goed voor de wereld! 
Ik kan dit iedereen aanraden, echt waar! Ik hoop dat ze nog met veel meer smaken komen.

-Dit is niet een gesponsord artikel, ik vind deze chocolade gewoon super lekker!- 

Liefs, Elbrich

7 opmerkingen

 1. Zeezout in chocola? Klinkt heel apart haha. Nu wil ik het testen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah ik vind de textuur van deze chocolade zo mooi, het is bijna zonde om op te eten! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt heel apart, al ben ik erg benieuwd hoe het smaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou van chocola :) liefs irene

  www.madebyirenelouise.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohhhh heerlijk! Ik kochti n Zweden altijd zeezout chocolade van Lindt maar die kan ik hier nergens vinden.. Hopelijk hebben ze deze wel op meerdere plekken, zó lekker <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooh, ziet er heerlijk uit! Ik ben gek op chocola maar heb deze nog nooit gezien en geproefd. Klinkt ook best wel vreemd eigenlijk; zeezout in chocola. Ook leuk dat -ie er niet zoals alle andere repen eruit ziet. ;-)

  xo Liesbeth

  xo Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb al zoveel over dit merk gehoord maar volgens mij verkopen ze dit niet eens in België :( Met zeezout klinkt echt apart, wil ik best eens uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.