Update: school begint bijna weer

Ik vond het natuurlijk geweldig dat ik als eerst van het land vakantie had, en natuurlijk ook nog extra vroeg in verband met de examens, helaas betekend dat wel dat ik nu als eerste van het land weer naar school moet.. Dus ja, ik begin dinsdag met mijn eerste kennismakingsdag op mijn nieuwe opleiding, namelijk fotografie!
Het was een lange, maar leuke vakantie. Ook zijn er dingen gebeurt die minder leuk zijn, maar de leuke dingen hebben het toch overwonnen.
En toch heb ik wel weer zin om naar school te gaan, nieuwe mensen ontmoeten en weer bezig met dingen die ik leuk vind... ( behalve het huiswerk dan ). Helaas moet ik wel heel veel reizen, maarja, dan bereid ik wel wat artikels voor haha!

Hebben jullie een leuke vakantie gehad?

Liefs, Elbrich

3 opmerkingen

 1. Wat fijn dat je een leuke vakantie hebt gehad, ik heb er ook heerlijk van genoten! Gelukkig hoef ik pas over twee weken weer te beginnen, nog even uitrusten dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tassen:) mooi dat je vakantie fijn was ! X liefs irene

  www.madebyirenelouise.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto van die rugzakken :) En fijn dat je een leuke vakantie hebt, ik geniet ook nog even hihi. En ik ben wel benieuwd naar je opleiding, klinkt goed1!
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.