What's in my schoolbag


Ik ben nu weekje naar school, en ik vind m'n opleiding ( fotografie en journalistiek ) helemaal super! Maar natuurlijk moet er weer van alles in een schooltas! En dat laat ik jullie nu zien, het is natuurlijk iets anders dan een standaard middelbare school tas. Dit zijn de spulletjes die ik op een maandag mee moet. De boeken die ik mee moet zijn Films maken en Leer & Loopbaan. Verder heb ik een schrift ( hema ) mee voor journalistiek opdrachten. Verder heb ik Arizona mee, mijn grote verslaving. Natuurlijk een agenda, portemonnee, etui, pen, sleutels en deo. Normaal heb ik ook nog een borstel mee. En omdat wij op school onze eigen muis mee moeten heb ik die ook mee en een koptelefoon, en ook een harde schijf om alle foto's en films in op te slaan. 


Ik was altijd gewend om mijn huiswerk op een app te hebben van school, maar nu heb ik dat niet. Dus ik moet weer ouderwets alles in een echte agenda opschrijven. Deze lekkere knal roze is van hema, heel handig en klein. 


Mijn portemonnee is van Sacha, en de koptelefoon is van de hema.  
Soms heb ik ook nog mijn macbook mee, voor als ik nog veel huiswerk heb, en dat doe ik dan alvast in de bus, omdat ik daar meer dan een uur in zit.

Wat hebben jullie standaard in jullie tas zitten?

Liefs, Elbrich

2 opmerkingen

  1. Wat leuk dat je fotografie en journalistiek kan mengen in één opleiding <3! Succes met school <3!

    xxx Katy ^^!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke rugzak heb jij :) I love it! Leuk om te zien x

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.