Dingen die in mij omgaan

Wie ben ik eigenlijk? Wie is het meisje achter xFashionmeep? Misschien weten sommigen dit wel, maar anderen totaal niet. Ik ben niet heel erg open over mezelf, ik post liever gewoon dingen die ik maak zoals foto's en DIY's, of outfitposts, dan zie je wel wie ik ben qua uiterlijk, maar niet qua innerlijk.Zoals sommigen van jullie misschien de afgelopen dagen wel gelezen hebben, doe ik de opleiding fotografie en journalistiek. Fotografie is altijd al een grote hobby van me geweest, maar ik leerde pas dat ik schrijven zo leuk vond sinds ik mijn blog heb. Gek is dat he? Als ik nooit met m'n blog was begonnen, misschien had ik dan wel nooit ontdekt dat ik schrijven zo leuk vind. En vandaar heb ik ook journalistiek erbij. Ik doe deze opleiding nu 2 weken, en ik ga er gewoon elke dag met plezier heen, ik vind het zo leuk!

Maar wie ben ik buiten school, en wat doe ik buiten school en m'n blog? Sinds maandag heb ik m'n pennyboard, dus daar ben ik nu vooral heel erg mee bezig, haha. Verder heb ik een hele grote youtube verslaving, ik kijk elke dag verschillende youtubers, van Tyler Oakley tot Pewdiepie tot Bardo Ellens tot Bethany Mota, ja het is echt erg, maar ik vind het gewoon heel leuk!
 Ik sport niet, ja ik weet het, niet goed. Ik probeer te gaan hardlopen, maar meestal ben ik er gewoon te moe / lui voor, ik moet gewoon m'n motivatie zien te vinden.
Verder werk ik veel aan m'n notebook, ik teken, zit op tumblr, maak foto's, doe gezellige dingen en ik ga soms op stap. Ook heb ik nog een bijbaantje bij de Jumbo waar ik nu vooral weekends werk omdat ik het zo druk heb met school.

Als mensen die mij goed kennen me zouden moeten beschrijven, zou denk ik sowieso het woord stresskip naar voren komen, want ja, dat ben ik nu eenmaal. Ik wil altijd alles graag op tijd af hebben, en dan wil ik het ook goed hebben. Haha. Het kan irritant zijn denk ik, maar zo word altijd alles wel op tijd en goed gedaan.

Ik hoop dat jullie zo iets meer van mij weten!

Liefs, Elbrich4 opmerkingen

  1. Wat een leuk artikel! Ik vind het altijd leuk om te lezen wat mensen bezighoudt naast het bloggen, hoe ze zijn en wat ze willen. Leuheuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk persoonlijk artikeltje! Zo gaaf dat je fotografie studeert <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat doe je een gave opleiding! Je lijkt me een creatieve meid als ik dit zo lees. x

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.