Films waar ik me op verheug

In 2014, vooral in het najaar, komen er weer heel veel leuke films in de bioscoop! Veel films zijn vooral vervolgen van andere films. Er zijn dit jaar ook al heel veel leuke films in de bios geweest, denk maar aan the Fault In Our Stars, 22 Jump street etc. Vandaag laat ik jullie zien naar welke films ik sowieso dit jaar nog heen ga, ik kan niet wachten!

I do not own this picture

The Hunger Games - Mocking Jay Part 1 


Voor degenen die mijn blog al een tijdje volgen, weten dat ik een groot fan ben van The Hunger Games, daarom kan ik ook niet wachten voor het eerste deel van het laatste boek. Natuurlijk ga ik geen spoilers geven, maar als je de eerste twee delen nog niet hebt gezien, raad ik je het zeker aan!

The Hobbit - The Battle of the five armies 


Het laatste deel van The Hobbit series, en ik kan niet wachten! Ja, ik moet toegeven, je moet
van zulke films houden, en ik denk dat je ook wel wat fantasie moet hebben. Ik was altijd al erg van the Lord Of the Rings series, en toen ik hoorde dat the Hobbit ook uit zou komen, kon ik niet wachten. Ook hier ga ik niet spoilers van geven, maar ook zeker een aanrader. ( En Orlando Bloom speelt erin! )

The Maze Runner


Ik heb al zoveel over het boek gehoord, en ik moet het echt lezen! En daarna ga ik gelijk de film kijken. Ik kan er dus ook nog niet zoveel over vertellen, maar ik heb er echt veel zin!

Waar verheug jij je op?
Liefs, Elbrich

3 opmerkingen

 1. Ik verheug me op the maze runner! Oh en natuurlijk films met Orlando Bloom erin! Haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan niet wachten tot The Maze Runner! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om weer te zien ! liefs irene

  www.madebyirenelouise.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.