Foto's van de afgelopen tijd

Ik ben nu alweer een maand met mijn opleiding Fotografie en Journalistiek bezig. Elke donderdag hebben we foto workshop zodat we de camera goed leren begrijpen. Het leek me leuk om een paar van deze foto's met jullie te delen! All the photo's are mine. 

Wij kregen als opdracht om dingen op de foto te zetten maar dan zo dat het onherkenbaar is. Wat denk jij dat dit is?Mijn leuke klasgenootje Ipie! Met een kitty. Volg ook haar blog!

Het zijn er natuurlijk nog niet super veel, omdat ik nog veel moet leren. Maar zodra ik alles wat beter onder controle heb qua diafragma en sluitertijd etc, dan zullen er veel meer en mooiere foto's online komen!

Liefs, Elbrich9 opmerkingen

 1. Vooral de derde foto vind ik prachtig! Ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ontzettend lieve kat! Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ahh die kat lief!!

  www.madebyirenelouise.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je foto's erg mooi! En die foto met die kat is echt super leuk :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuk! Ik denk dat die eerste foto een klimrek is!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's! Die eerste foto is denk ik zo'n klimrek die je altijd in de speeltuin ziet?? En zo te zien is het een heel leuke opleiding! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gave foto's! Leuk dat je zo meer leert over je camera enzo (:

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.