Het combineren van school en bloggen

Shirt - American Today ( van een vriendin gekregen ) 
Voor sommigen is het een reden om te stoppen met bloggen, of het aantal berichten per weer te verlagen. Ik heb het over school. En ik zelf lijd er ook onder. Ik wil heel graag elke dag een artikel online gooien, maar doordat ik soms pas rond 6 uur thuis ben van school, gaat het gewoon heel moeilijk omdat ik 's avonds gewoon echt gesloopt ben van een dag school.

Het is erg handig om artikelen vooruit te schrijven, maar om dat te doen, moet ik wel inspiratie hebben. En natuurlijk heb ik dat nooit op momenten als er echt even een nieuwe blogpost online moet komen!

Herkennen jullie deze frustratie?

Liefs, Elbrich

4 opmerkingen

 1. Hier heb ik ook weleens last van en dat is zeer frustrerend ja..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaa ik ben al eens gestopt omdat ik er de tijd niet voor kon vinden. Ik ben het toen wel enorm gaan missen en heb besloten het toch weer op te pakken. Het is inderdaad lastig om het te combineren alleen probeer ik voor verschillende artikelen de foto's op 1 dag te maken en bijv. de dag van te voren de tekst erbij te typen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja heel erg! Gelukkig heb ik een paar dagen vroeg vrij waarop ik dus artikelen vooruit schrijf

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is herkenbaar! Ik ben ook een aantal keer gestopt met blogger door school :( Maar dat laat ik me nu niet meer gebeuren, want ik ga er echt voor knokken om om de dag een artikel online te hebben staan. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.