Meedoen aan de #100HappyDays challenge!

Heb jij al van de #100HappyDays challenge gehoord? Je hebt het vast wel voorbij zien komen op instagram, Facebook of andere blogs. De bedoeling is dat je 100 dagen lang een foto maakt van dingen die je gelukkig maken. Op dit moment is mijn happiness niet altijd even hoog, en daar wil ik veranderingen in brengen. Meer informatie kun je hier lezen.


Elke week ( ik denk dinsdags ) gooi ik een post online met die dingen die me gelukkig maken. Veel mensen geven op, of zeggen dat ze niet 100 dagen lang dingen vinden die ze gelukkig maken, ik hoop dat het mij wel lukt! Ik begin vandaag, wish me luck!

Doe je ook mee?

Liefs, Elbrich

7 opmerkingen

 1. Ik vind de 100 happy days altijd heel leuk om te zien! Succes ermee (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je 'em gaat doen! Heel leuk altijd om zoiets terug te zien. ;-) Heel veel succes!

  xo Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk en heel veel plezier! Misschien ga ik het ook nog eens doen, heb 'm inderdaad al vaker voorbij zien komen en vond het altijd erg inspirerend :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk ! liefs irene

  www.madebyirenelouise.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel succes, ik vind het een erg leuke challenge maar ben er zelf nog niet aan begonnen - moet ik misschien eens doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die 100 happy days challenge vind ik echt een heel leuk idee, heb het al vaker voorbij zien komen! Misschien dat ik me er ook ooit nog eens aan ga wagen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.