Mijn nieuwe liefde


Maandag kwam ze dan eindelijk binnen. Mijn penny board! Ik wou er al zo lang één hebben, en nu heb ik er dan ook eindelijk 1. De echte officiële van Penny vond ik toch iets te duur, omdat ik er zelf ook nog geen ervaringen mee had. En toen ik in de klas hoorde dat een meisje er ook 1 had, moest ik er ook 1 hebben. Mijn penny komt van de site: http://www.landsurferskateboard.nl/nl/. Ik had 'm vrijdags besteld en kreeg 'm maandag al binnen, super snel dus! Hij kostte ook maar 36,95 euro! Zeker een site die ik aanraad, omdat de penny ook nog een echt lekker en goed rijd. Mijn penny heeft een bloemetjes motief, lekker girly vond ik zelf. En de groene wielen maken het wel weer iets 'stoerder' vind ik zelf. Hij rijdt lekker soepel. Ik kan het nog niet zo goed, ik heb nog moeite met evenwicht bewaren, maar ik oefen elke dag even na school, en vandaag had ik 'm ook mee naar school! 

Hebben jullie ook een penny? Of liever een normaal skateboard, of longboard?

Liefs, Elbrich

12 opmerkingen

 1. Stoer hoor! Het is niets voor mij, maar vind het altijd zo stoer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk!! Lijkt me nog best lastig trouwens haha. En ik vind je schoenen ook heel mooi, staan leuk zo bij de rest van je outfit! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou dit zo graag willen proberen! Ik vind het super leuk staan, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooierd! Ik vind hem echt leuk, veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nice! Lijkt me ontzettend moeilijk maar vind het er wel altijd erg leuk uitzien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Ik wens je veel plezier. Wel voorzichtig doen hoor :) Een vriendin van mij kocht een skateboard en had dezelfde dag nog een gat in haar knie. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk en sportief zeg!..

  Ik hoop dat het weer aanhoudt dan heb je er nog langer plezier van dit haar ;). liefs, Esmeralda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super stoer! Ik zou willen dat ik het kon, maar jammer genoeg is het niet echt mijn ding..

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.