My notebook full of inspiration #2


Ik heb al eerder een post gemaakt met mijn notebook vol met plaatjes, tekeningetjes en quotes. Die kun je hier bekijken. Het is gewoon zo leuk om te doen, ik haal bijna alle leuke plaatjes van tumblr, en de quotes schrijf ik bijvoorbeeld in een speciaal handschrift op, het is leuk en je hebt ook nog eens een leuk resultaat, en het kost niks ( ok, de notebook, lijm en pennen wel, maar goed ). Het schrift komt trouwens bij de hema vandaag, het heeft een mintgroene hard kaft en was maar 4 euro! 

The fault in our stars (!!!) 


Currently listening: Bullit - Watermat
Liefs, Elbrich

8 opmerkingen

 1. Wat een ontzettend leuk boekje! En wat een leuke inspiratie! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk! En even een extra like voor tfios, haha. ;)
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah het ziet er zo leuk uit! Inspirerend! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk! Ik hou van zulke dingen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi!
  Omdat ik je blog supertof vind, heb ik je genomineerd voor de Liebster Award. Op mijn blog vind je een beschrijving van de award en wat je kunt doen als je genomineerd bent.

  X Cynthia
  www.MYDIYSIGN.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. HI!
  Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award
  iisabellouise.blogspot.nl
  Doei!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk idee en het ziet er gaaf uit. x
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Supertof! Het is echt zo'n Tumblrschriftje, zo leuk. :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.