Skittles Desserts - Review


Ze hebben nu dus een Jamin winkel in Leeuwarden, en ik moest gewoon een kijkje nemen! Ik ben gek op Amerikaans snoepgoed, en op skittles! Daarom vandaag een review van de Skittles met een dessert smaakje volgens de verpakking. Dit roze zakje koste 1,35 bij de Jamin winkel.
In 1 zakje zitten 5 verschillende smaken skittles. De groene heet Key Lime Pie. De oranje heet Orange Creme. De rode heet Raspberry Sorbet. De rosé heet Strawberry Milkshake. En de blauwe heet Blueberry Tart.


De skittles zijn erg lekker! Maar ze smaken nou niet allemaal naar een soort toetje, maar ze smaken wel lekker! De rode is zeker mijn favoriet, heerlijk! 
Voor zo'n klein zakje snoep is 1,39 natuurlijk wel veel geld, maar voor 1x is het heel lekker om even te kopen voor een lange autoreis bijvoorbeeld.

Dit is niet een gesponsord bericht, de foto's heb ik zelf gemaakt.

Liefs, Elbrich


5 opmerkingen

  1. Het is wel veel geld voor 1 zakje, maar voo 1x lijkt het me lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben gek op skittles! Deze lijken me ook lekker. X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt lekker <3 Heb die snoepjes echt al zo lang niet meer gegeten!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.