I really like october!

Na lang wachten, is er weer eens een artikel op m'n blog. Het begon er al wat stoffig uit te zien. Maar op deze rustige zondag heb ik een leuk herfstig artikel online staan! Ik hou van de herfst, en in dit artikel vertel ik waarom.

I do not own this picture. 
Het leuke aan de herfst vind ik is dat we weer lekker onze cozy, oversized sweaters uit de kast kunnen halen! Ik heb nog een paar hele lekkere exemplaren klaar liggen, die straks in mijn kledingrek komen te hangen. Als de herfst aanbreekt, komen ook gelijk de pepernoten en chocolade letters in de supermarkten te liggen, wel vroeg maar ook heel lekker!

Voor sommigen is het ook weer de tijd voor chocolademelk, helaas hou ik hier niet zo van. Voor mij lekker veel kopjes thee. Ik hou ook gewoon van warmte haha, dus het kacheltje kan weer aan, en mijn elektrische deken ligt ook alweer op m'n bed.

En misschien is het een heel cliché, maar dat de kastanjes van de bomen vallen, en de kleuren van de bladeren veranderen vind ik ook gewoon heel leuk en mooi om te zien.


Wat vinden jullie fijn aan de herfst?

Liefs, Elbrich

9 opmerkingen

 1. Ik hou ook heel erg van de herfst! Hoe is het met je en hoe bevalt je opleiding? Ik ben overnieuw begonnen met een nieuw blog, dus ik volg je weer! ;)
  Liefs, Lindsey

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de kleuren van de herfst heel erg mooi. Wat je zei klopt precies met wat ik denk. Dikke truien, warme kleedjes, kopjes thee. Ik kan niet wachten totdat het daar écht tijd voor is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ik ben ook dol op de herfst, vind het zo gezellig! De andere seizoenen vind ik ook leuk, ben blij dat we in een land leven met alle seizoenen. En ik wil ook een elektrische deken, lijkt me heerlijk! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmm ja ik ga ook eerder voor thee :)
  Lekker in combi met een dikke trui of een fleecekleedje. Heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk artikel! Heeerlijk die kopjes thee! Ik ben ook niet zo van de warme chocolademelk haha. ;-) En inderdaad, al die warme sweathers, beanies en pepernoten. Ik hou ervan!

  xo Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het ook weer heerlijk! Gek op de herfst! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ga de zomer wel erg missen, maar in de herfst kun je tenminste sweaters dragen (zonder dat je vergaat van de hitte, haha). Ik heb ook best zin in herfst! :)
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik hou wel van de warmte va de zomer maar in de herfst is buiten alles zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.