Mijn nieuwe instax mini 8!

Gistermiddag uit school ( rond half zes ) lag er een briefje door brievenbus dat ik mijn pakketje bij het dichtstbijzijnde postkantoor kon ophalen! Om zes uur ging die dicht, dus ik natuurlijk super snel erheen fietsen. En ja hoor, mijn Fujifilm Instax Mini 8 ( soort van polaroid ), was aangekomen!

Ik ben zo blij! Een vriendin van mij had 'm ook en ik moest er ook gelijk 1 hebben! Ik heb voor de witte gekozen omdat de blauwe uitverkocht was en ik de andere kleuren niet leuk genoeg vond. Ik heb 'm gekocht bij deze verkoper op ebay voor 112 dollar. Dat is zo'n 84 euro, hiervoor heb ik de camera, 50 films en een klein fotoalbumpje. Dit is echt een koopje, aangezien in Nederland je wel 1 euro per film moet betalen. De verkoper komt uit Hong Kong en is zeker betrouwbaar, binnen een week had ik mijn polaroid goed verpakt en zonder schade binnen. Dit is de verkoper en ik raad 'm zeker aan, goedkoper kan het niet! 

Ik hou jullie op de hoogte van de films die ik schiet. Om helemaal up-to-date te blijven kun je mijn instagram volgen! 

Liefs, Elbrich


10 opmerkingen

 1. Gaaaaaaf! Ik ben heel benieuwd naar de resultaten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat leuk dat je 'em hebt! Jaloers zeg haha. Ik heb een al een tijdje geleden polaroidfoto's besteld bij de Hema maar kant en klaar uit een polaroid camera is zoveel leuker! :-)

  xo Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh wat fijn dat hij veilig en wel is aangekomen! Het is altijd zo spannend als de foto eruit komt. En dan nog wachten of ie gelukt is! Ik raad je aan om niet in te donkere ruimtes te fotograferen. Zelf heb ik gezien dat ze dan echt veel te onderbelicht zijn! We gaan nog heel wat leuke foto's maken samen! sws bij de high tea de luxe binnenkort! Echt ik ben heel erg blij voor je! jieehaa!
  Liefs Iep
  mevrouw-iep.blogspot. com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf! Een vriend van me heeft deze in zwart :) Ben benieuwd hoe hij je bevalt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waaah wat vet! Wat tof dat je een polaroid hebt!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Cool! De camera ziet er echt cute uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij is gaaaaf! De enige reden waarom ik deze camera niet neem, is omdat de film zoveel geld kost. Maar ik weet zeker dat je er prachtige foto's mee maakt!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.