Persoonlijk: dingen van de afgelopen tijd

Zoals sommigen van jullie misschien wel gemerkt hebben is dat ik nog amper blog. Ik heb hier al een artikel over gemaakt, kort samengevat komt het door drukte met school en werk. Ook in de vakantie.


Toch zijn er de afgelopen leuke dingen gebeurd! Ik ben weer een stuk vrolijker, ik weet niet zo goed wat er met me was, maar ik was nogal verdrietig en nog van alles meer. Het is nu een stuk beter, en ik ben weer een vrolijk kind. Ook school is super, maar toch ben ik nu wel even super blij dat ik vakantie heb, even mooi wat geld bij verdienen met werken en lekker lang uitslapen! 

En vanavond ga ik mijn eigen Fujifilm Instax Mini 8 camera bestellen! Je hebt er vast wel van gehoord, het is een soort polaroid camera ( maar dan niet van het merk polaroid )! Hier komt natuurlijk een groot artikel over.

Ook begin ik steeds weer meer inspiratie te krijgen, dus jullie kunnen weer wat meer artikelen verwachten.

Liefs, Elbrich

5 opmerkingen

 1. Ik ben benieuwd hoe die polaroid camera je bevalt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat het weer beter met je gaat! En wat gaaf van je camera, ik ben heel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je je weer beter voelt en ik ben benieuwd naar je nieuwe camera!

  Doe je ook mee met de Primark winactie op mijn blog? Je kunt er een €20 giftcard winnen! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk meid en wat fijn een nieuwe camera liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.