Project positief!

Jullie hebben het vast wel bij vele andere bloggers voorbij zien komen. Deze leuke vragenlijst van Dagmar ga ik vandaag even voor jullie invullen. Ik doe niet mee aan het hele project maar het leek me wel heel leuk om deze leuke vragenlijst met jullie te delen!


Wat is je favoriete quote en waarom?
Dit is heel moeilijk, omdat ik nogal obsessed met quotes. Maar als ik echt een favoriet moet kiezen dan ga ik voor 'Life is like photography, we develop from the negatives' deze quote past gewoon heel goed bij me omdat fotografie mijn grote passie is ( naast schrijven ). En eigenlijk is het ook erg waar, we ontwikkelen onszelf door kritiek en negatieve dingen te krijgen, maar zo groeien wij wel als mens. 

Welke droom zou je in je leven willen realiseren?
Het liefst zou ik met bloggen mijn brood kunnen kopen. Natuurlijk is dit geen realistische droom, maar dromen mag je hebben toch? Het lijkt me ook super om voor een groot tijdschrift / krant of een grote belangrijke nieuws website te werken. Werken met computers, het schrijven van teksten en het maken van foto's is echt mijn ding.

Wat betekend geluk voor jou?
Geluk betekend voor mij geliefd zijn. Mensen om je heen hebben die om je geven en er voor je zijn in moeilijke tijden. 

Wie kan jou ontzettend opvrolijken?
Mijn lieve vriendinnen.

Mijn lieve vriendinnetje Iep
Voor wat mogen we je 's nachts wakker maken?
Voor 2 dingen, pizza en Ed Sheeran. Als je me wakker maakt om iets anders.. dan ben je nog niet jarig!

Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?
Eigenlijk heel raar dat ik zulke dingen niet onthoud. Ik denk dat het vrijdag op school was, toen werd er vast wel een goeie grap gemaakt, haha.

Op welke prestatie ben je super trots?
Dit is toch ook wel weer heel moeilijk om te bedenken. Ik ben sowieso blij dat ik vorig jaar mijn VMBO-TL diploma met goeie cijfers heb gehaald. Ook ben ik trots om nog 10 andere dingen, maar die kan ik op dit moment even niet zo snel bedenken.

Welke boodschap zou je graag aan andere meegeven?
Wees gewoon jezelf, verander niet om iemand anders, wat je bent het leukst als je jezelf bent! Geloof me maar. ;)

Liefs, Elbrich
5 opmerkingen

Bedankt voor je lieve reactie.