DIY || Sterrenbeeld foto slinger


Sinds langs tijd heb ik weer eens een DIY voor jullie! Vandaag laat ik jullie zien hoe ik mijn polaroidjes tentoon stel. Ik maak deze polaroidjes altijd met mijn Fuji Film instax mini 8,  tot nu toe heb ik er acht geschoten! Benieuwd hoe ik dit heb gemaakt? Lees dan snel verder.Wat heb je nodig? 

  • Foto's / polaroidjes
  • Knijpertjes ( 0,79 cent bij de action )
  • Touw
  • Schaar
  • Papier ( bij voorkleur donker blauw )
  • Kneedgum / plakgum 
  • Plakband / washitape

Knip verschillende lengtes touw uit, je mag zelf weten. De ene wat langer dan de ander. Knip daarna wat rondjes en sterretjes uit. Ik hoop dat je wat beter kan knippen dan mij haha... Plak daarna met plakband het sterretje en het rond aan het uit einde vast.


Plak met kneedgum de slinger op je muur, knijper de foto's eraan vast, en het is alweer klaar. Je kan zoveel slingers maken als je wilt! Hang niet teveel foto's aan 1 touwtje, dit maakt het te zwaar en zal ervoor zorgen dat het de hele tijd van de muur af valt.
Je kan er natuurlijk helemaal je eigen draai aangeven, maar het resultaat is leuk! Ik ben benieuwd naar jullie meningen!

Liefs, Elbrich


7 opmerkingen

Bedankt voor je lieve reactie.