Het genot van een high tea

Afgelopen zondag was het rot weer! Maar ondanks dat weer heb ik een super leuke middag gehad. Ik had een namelijk een High Tea! Met lekkere hapjes en natuurlijk heerlijke thee.

Ik raad jullie zeker aan om ook een keer high tea te doen, het liefst natuurlijk met je beste vriendin, lekker bijkletsen en volproppen met heerlijke hapjes! En op zo'n regenachtige dag is natuurlijk perfect, echt thee weer. Haha. 

Hebben jullie ooit wel eens zoiets gedaan?
Liefs, Elbrich


4 opmerkingen

 1. Hi meid! Je had mij een mailtje gestuurd, maar ik krijg 'm telkens weer terug.. waarschijnlijk geblokkeerd door mijn mailserver ;-) gebeurd vaker met hotmail adressen.

  Dus ik beantwoord het even in het kort hier; bedankt voor je leuke mail! Helaas wel een kort antwoord: Ik heb het allemaal mijzelf aangeleerd!
  Mijn advies is: heel veel proberen en googlen op wat je zou willen veranderen daar leer je het beste van. Maar ik ben dan ook al wel 8/9 jaar bezig en leer nog elke dag weer nieuwe dingen, dat stopt nooit. ;-)

  Groetjes Angelina
  Eunoia Studio

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoor er veel over, maar ik heb het nog nooit zelf gedaan helaas :( lijkt me erg leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het lijkt me zo leuk om een keertje een high tea te doen. Vooral die lekkere hapjes spreken me erg aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me erg gezellig om eens te doen! ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.