Musthaves voor de winter

Als ik nu naar buiten ga dan heb ik het super koud! Dikke winterjas aan, sjaal om en zelfs al wanten aan. Brrr. En dan in de bus en op school snel een kacheltje opzoeken. Ja, ik ben een echte kou kleumer! Mijn winterkleding hangt alweer in de kast, maar je kan nooit teveel lekkere cozy truien hebben. Vandaag heb ik verschillende lekkere winter items voor jullie klaar staan, en dan allemaal over het merk Esprit! Eerst dacht ik altijd dat dit een site was voor wat oudere vrouwen, maar dit viel tegen toen ik op de site keek, want de nieuwe winter-collectie is super leuk, hier mijn favorieten truien op een rijtje.


1. Grijze trui van vol || 2. Oversized trui met paarse tinten || 3. Giraffe trui  || 4. Rode trui met zwarte tinten || 5. Zwarte witte trui met borstzakje

Leuk zijn ze he? Mijn favoriet is dan toch wel nummer twee! Ik hou erg van lekkere warme oversized truien. Deze lijkt me heerlijk warm, en geschikt voor de kerstdagen. Of gewoon voor een lui weekend in bed met de tv aan haha. 
Esprit heeft ook een hele leuke accessoires lijn. Daar laat ik jullie ook nog even mijn favorieten van zien. Geschikt voor kerstdiners, gala's of andere dingen die er in december zitten aan zitten te komen!  Heerlijk! 
Hierbij is het tasje mijn favoriet! Als ik dit jaar nog naar een kerstgala heb, neem ik deze zeker weten mee. 
Wat zijn jullie favoriete must haves voor deze winter? Esprit heeft nog veel meer leuke andere kerst / winter kleding. Die kunnen jullie hier checken. Ik hoop dat jullie een beetje warm de winter doorkomen, ik hoop het wel tenminste haha. Misschien zit er dit jaar nog wel een elfstedentocht in, of een witte kerst? Wie weet! 

Liefs, Elbrich


12 opmerkingen

 1. Het is inderdaad zo koud als ik 's ochtends naar school fiets! Brr. Warme truien zijn altijd goed, mijn favoriet is nummer 5! 3 is ook echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die giraffe trui is ook wel heel schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaah die met die trui. Ik ben ook echt een koukleum! En de verwarming doet het niet bij ons, niet leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De streepjes trui en de giraffe trui vind ik erg leuk :) Ik leef het liefst in truien tijdens de winter haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die handschoenen zijn tof! Jammer dat ik alleen geen leer draag... :(
  Als ze er in stof waren had ik die zeker gehaald!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die truien zijn allemaal tof! Ik zou ze zo dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind de zwarte trui leuk! Ik hou de laatste tijd van weinig kleur. Maar ik wil wel graag warm blijven natuurlijk :)

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke items, vooral de sokken vind ik echt heel leuk!
  Liefs,

  www.blamethefireworks.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Trui nummer 4 & 5 vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.