Rommeltje in de bovenkamer


Een persoonlijk updateje over hoe alles met mij gaat. Soms wordt alles me een beetje teveel. School, werk, weinig slaap, lange uren, blog bijhouden en nog een beetje sociaal zijn. Het is druk, maar oh wat loont het allemaal. Ik heb echt zin om even alles van me af te schrijven, en dat ga ik nu ook doen.


Drukte, drukte en nog eens drukte. We zijn druk bezig op school met het maken van een nieuws item. De opdracht is dat we een conflict in de buurt zoeken, dit gaan onderzoeken en dan een hoor en een wederhoor vinden. We moeten zelf alles regelen, filmen, interviewen en monteren. Drukte! Maar het is wel heel leuk om bezig te zijn, en ik ben nu al heel erg benieuwd naar iedereens ( en vooral m'n eigen ) eindresultaten. Ik vind school super, en nu ik de keuze heb gemaakt om editor te worden ben ik alleen nog maar enthousiaster. Maar schooldagen van half 9 tot 5 zijn vermoeiend. Al helemaal als ik anderhalf uur reistijd heb, slapen in de bus is een must.

Oeff, het is ook alweer bijna december.. Wij vieren zelf geen sinterklaas of kerst, dus stress om geld heb ik niet. Natuurlijk word het met kerst op mijn werk wel super druk ( achter de kassa )... Maar die kerstvakantie kan ik goed gebruiken! 

Mijn haar is kort. Ik heb er niet een apart artikeltje op m'n blog over gemaakt, omdat het natuurlijk niet het aller spannendste nieuw is, maar toch was het wel een groot stapje voor mij. Mijn haar was erg lang, en omdat ik erg dun haar heb, werd het ook futloos. Nu ik weer wat korter haar heb zit er wat meer volume in, heel erg fijn en ik ben er zelf erg blij mee! 

Verder ben ik afgelopen weekend bij The hunger games - Mocking jay part 1 geweest! Woehh, wat was die film awesome! Het was alweer een lange tijd geleden dat ik het boek had gelezen, dus was bepaalde stukjes alweer vergeten. Ik zal verder geen spoilers meer geven, maar het is zeker een aanrader. Next stop, de laatste Hobbit film! 

Zo, even een korte update! En hoe gaat het verder met mijn lieve lezers?
Kus, Elbrich4 opmerkingen

 1. Dat alles soms teveel wordt, herkenbaar! En drukte bij de kassa, ook logisch! Kop op meid, bijna kerstvakantie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Samen zullen we strijden Elbi. En die foto's zijn zoooo leuk! En je haar is ook zooo mooi!
  Ik vind je vet mooi!
  Kusjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil ook naar de Hungergames. En succes met alle drukte, meid.

  FLOURISHINGFIT.COM

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die camera wil ik ook nogsteeds! Jammer dat die patronen zo duur zijn :c

  Xx www.laurenlouvaine.com

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.