Dingen die me gelukkig maken


Sommige dingen maken me blij, sommige dingen maken me minder blij. Vandaag heb ik een blogpostje voor jullie met dingen die míj gelukkig maken, misschien herkenen jullie bepaalde dingetjes wel! 


Linksboven: Herinneringen maken doormiddel van mijn polaroid camera, elke keer als ik zo'n fotootje schiet word ik blij, je moet geduld hebben voor het resultaat heb je het maar één kans, super leuk en altijd een verassing! 
Rechtsboven: Oude camera's, ik ben gek op die vintage camera's, een vriendin van mij heeft er veel meer en dit is mijn eerste, zodra ik er één in de kringloop zie neem ik 'm mee, en zet ik ze op een mooi plekje neer waar ik ze kan bewonderen.
Links midden: Kerstlichtjes! Ja er is één stuk.. Maar het geeft wel een heel gezellig effect 's avonds als ik in mijn bedje lig!
Rechts midden: De flow weekly boekjes! Ik ben er nu nog maar net lid op en ik word er echt gelukkig van, je kunt er leuke inspiratie uithalen, soms zitten er mooi kaartjes in of leuke achtergrondjes. Ik hou ervan.
Links onder: Nog meer foto's, haha. Op mijn kamer, boven mijn bureau, heb ik een fotomuur hangen, met allemaal foto's en herinneringen van dingen en mensen waar ik van hou. Ook hangt mijn startgetal van de colorrun erbij, omdat dat één van de leukste dagen van mijn leven was.
Rechts onder: SNOEP! Ik ben een echte zoetekauw, en ja, deze pot zat helemaal vol met jellybeans, en ja, die heb ik helemaal leeggegeten. Oeps.

Liefs, Elbrich
16 opmerkingen

 1. Z'n Poleroid camera lijkt mij ook erg leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een vrolijk artikeltje. Die Polaroidfoto's zijn zo leuk! Ik heb ook een Instax mini besteld bij Hema maar die moet nog komen.. het lijkt me zo leuk om daar foto's mee te maken! Ik vind het ook heel leuk om lichtjes op te hangen. En die Flow boekjes zijn echt fijn! Liefs ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto;s en ik zie dat jij ook the color run heb gedaan hihih! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hihihihi ik ben dat vriendinnetje met veel meer camera's. Polaroids zijn zo leuk! vandaag op mijn blog gaat het over '' ik en fotografie '' mét polaroid foto's hihih! Super leuk Elbrich. Erg leuk gedaan!
  Dikke kus Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto's allemaal! Super leuk die kerstlichtjes, ik heb ze ook op mijn kamer :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke post :) Die schriftjes van flow zien er zo schattig uit :) En zo'n polaroid is echt gaaf, leuk om mooie herinneringen mee vast te leggen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kerstlichtjes zijn zo leuk! Ze geven echt sfeer aan de kamer en ik word er altijd zo gelukkig van hihi! Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel leuk artikel. Vintage cameraatjes maken mij ook blij haha ik heb er nu een stuk of 10 oops :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk artikel! :)

  http://giientjeee.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aahh wat heb je een leuke blog! Ik heb ook een instax mini 8. Maar ik heb een blauwe! Ik ben je gelijk gaan volgen. Super leuk artikel trouwens! Liefs, Nadia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele leuke dingen! Ik ben echt benieuwd naar de Flow weekly, ga er echt een keer een halen! Ik ben ook echt dol op kerstlichtjes, zo gezellig! En oude camera's, zo leuk!
  Leuke blog heb je, ik volg je nu!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.