Genieten van de kerstvakantie


Heerlijk, twee weken lang niet om 6 uur mijn bed uit, niet 9 uren op school zitten en gewoon even lekker van de kerst genieten. Ook al is het nu vies rot weer, toch vind ik het heerlijk dat ik vandaag kon uitslapen. Mijn kerstvakantie is niet super speciaal, beetje eten, veel werken en natuurlijk leuke dingen doen. 


Ik heb nog een laat sinterklaas cadeautje gekregen, namelijk het 300 pagina grote Flow boek! Ik hou ervan. En nog even met Sam Smith op de achtergrond, ja dan ben ik een gelukkig mens.

Wat zijn jullie plannen deze kerstvakantie?
Liefs, Elbrich
2 opmerkingen

  1. Wat een leuke foto die eerste! Geniet van je vakantie, je hebt het zo te horen hartstikke verdiend.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke trui draag je op de eerste foto! (:

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.