My notebook full of inspiration #3

En we zijn beland in de laatste maand van het jaar! En door alle drukte vind ik het nog steeds leuk om lekker creatief bezig te zijn. Dus vandaag een nieuw blogpostje, over mijn notebook. Hierin schrijf ik m'n quotetjes op, plak ik plaatjes en deel ik mijn gedachten. En ik vind dat leuk om met jullie te delen!

Als eerste heb ik mijn voorkant veranderd. Dit zijn stickers! Best tumblr he? Haha. Ik heb deze stickers gevonden via: RedBubble.com, echt een aanrader en super leuk. En je hebt voor 4,95 25 stickervellen om uit te printen.

De quotes haal ik van girlscene, tumblr, en pinterest. De plaatjes voornamelijk van tumbr. Het boekje word steeds dikker, en het is erg leuk om door heen te bladeren, zeker een aanrader!

Liefs, Elbrich


13 opmerkingen

 1. Leuk gedaan! Ik hou wel van dit soort quotes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaaf! Wil ik ook nog een keer maken zo'n boek ! Heel inspirerend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk gedaan. Mooi zo'n inspiratie boekje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk, zo'n inspiratieboek! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb ook zo'n inspiratieboek altijd fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ook zo'n boekje waarin ik alles noteer :D Dat van jouw ziet er erg leuk uit! Je hebt ook een mooie blog trouwens ;-) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat leuk zo'n inspiratieboekje, super mooie plaatjes al gevonden!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er super leuk uit Elbrich! Liefss

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.