Top 5 meest bekeken artikelen van 2014


Nu we bijna bij het einde van 2014 zijn, en man wat ging dit jaar snel, leek het mij leuk om even mijn 5 meest bekeken artikelen op een rijtje te zetten. Misschien heb je ze nog nooit gelezen en ben je wel benieuwd, en misschien vind je het wel leuk om ze alsnog te lezen.5. My notebook full of inspiration #2
Alle notebook artikeltjes worden altijd goed bekeken, bij deze zitten heel veel tumblr dingetjes, ik ben er nog steeds mee bezig!


Dit is een wat meer persoonlijker artikeltje, ik vertel wat over mezelf en wat er in mijn leven allemaal speelt. 


Het artikel waar ik zelf het meest trots op ben. Het verhaal over mijn oorcorrectie, wat ik super spannend vond om online te zetten. Ik heb hierop nog veel reacties en mailtjes gekregen. Heb jij nog vragen of opmerkingen, dan mag je me hierover ook mailen. xfashionmeep@hotmail.nl


Ik vind het best grappig dat deze in de top 5 staat, het is natuurlijk wel een leuk ( en lekker ) artikel, maar dat het zo goed werd bekeken vond ik best speciaal. 


Het artikel over mijn penny board, misschien is deze zo vaak bekeken omdat penny boards wel een trend was deze zomer, maar misschien ook wel door de misleidende titel haha. In ieder geval, dit is mijn meest bekeken artikel! 


Ik wens iedereen alvast een gelukkig nieuw jaar!  
Liefs, Elbrich5 opmerkingen

 1. leuk artikel! Ben heel benieuwd naar het artikel over je pennyboard, die ga ik even lezen. :)

  Liefs, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gedaan zo, goede artikelen zijn het inderdaad! Fijne jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie artikelen om trots op te zijn <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk zo'n overzichtje! Ik ga bepaalde artikelen zo even bekijken :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.