Why I love christmas!

Oké, het is nog maar 3 december.. Maar met al de kerstspulletjes, kerstreclames en alle filmpjes over vlogmas, kom je toch echt wel in de kerst stemming! Vandaag vertel ik waarom ik ( en ik denk de rest van de wereld ) zo van kerst hou!

Is deze foto niet flawless? 
Kerst is gewoon geweldig, toch? Kerstboompje, kacheltje aan en lekkere lelijke maar heerlijk warme kersttruien aan, veelte fijn, haha! Sommige mensen vieren het ook nog met cadeautjes, ook super leuk, en gezellig of course. En gelijk na kerst is het oud en nieuw, nog meer feest haha.

Tja, ik geef toe, op dit moment vind ik dit koude weer niks aan.. Maar zodra er sneeuw ligt ben ik blij! Zouden we dit jaar een witte kerst krijgen?

Wat vind jij leuk aan de kerst?
Liefs, Elbrich


3 opmerkingen

 1. Ik houd ook zoveel van kerst! vandaag kwam de plog online, van hoe ik de kerstboom heb opgezet en versierd! Ik vind het allemaal zo gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kerst is zoo leuk! Wel jammer van het koude weer jaa...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de sfeer altijd zo leuk :) lekker heel de familie bij elkaar iedereen die wat lekkers maakt. Yummie :)

  xo

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.