Ik mis de sneeuw

Nu kerst en oud en nieuws voorbij zijn, zijn de maanden januari en februari nogal saai. Tenzij er sneeuw zou liggen. Helaas ligt dat er niet, hierdoor verlangen we allemaal ( denk ik ) heel erg naar de lente en zomer. 

Gelukkig hebben we nu weekend. Mijn oma vond deze foto's bij haar thuis en gaf 'm aan mij terug, leuk om jezelf klein te zien vind ik altijd.
Ik heb leuk nieuws! Er komen nieuwe dingetjes op mijn blog, ik ga jullie nog niet vertellen wat, maar ik weet zeker dat jullie het leuk vinden.  Ik schrijf dit postje heerlijk in m'n warme bedje, nadat ik een hele dag van 8 tot 6 heb gewerkt, dus heerlijk ja. Morgen ( vandaag voor jullie ) heb ik een rustig dagje, ik moet wat opdrachtjes voor school maken, wat fotograferen er proberen wat vooruit te schrijven met m'n blogje. Een rustig, maar productief dagje dus. 

Ik hou van jullie lieve lezers!

Liefs, Elbrich


3 opmerkingen

  1. Ik verlang inderdaad heel erg naar de zomer. Zon, zee, strand... Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe dingen op je blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hou van oude foto's, soms word ik heel blij als ik door m'n fotoalbum blader :). Ben benieuwd naar wat er op je blog komt! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn weekend :)! Succes met de veranderingen op je blog.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.