Instagram + apps die ik daarvoor gebruik

Instagram, een favoriete app onder bloggers, maar een fotootje is niet zomaar genomen. Hier zit heel wat werk en tijd in, een mooie compositie maken, genoeg licht hebben, scherpte diepte, en natuurlijk een leuk filtertje erover heen! En nu sinds ik een nieuwe mobiel heb, met werkende camera, zit ik ineens weer heel veel op insta!


VSCO CAM
Ik denk op dit moment wel één van de meeste gebruikte bewerk apps, met prachtige filters maar ook nog de functies om schaduwen en highlighters en nog veel meer andere opties toe te voegen. Ik bewerk eigenlijk elke foto met deze app. 

SQUARE INSTAPIC 
Dé app voor een witte rand, dit deed ik eerst altijd. Maar nu vind ik het mooier om gewoon een vierkante foto te gebruiken. 

PICSART
Ook een hele fijne filter app, ook kun je er nog mee schrijven en leuke overlays mee maken, ook zeker één van de favorieten. 

AFTERLIGHT
Een app waar je voor moet betalen, maar wel een super fijne app met veel mogelijkheden en prachtige filters, zeker die 0,99 cent waard!

Welke app gebruik jij altijd voor je instagram foto's?

Liefs, Elbrich


6 opmerkingen

 1. Wat een mooie instagram foto's! Heel veel apps die je gebruikt, heb ik al eens voorbij zien komen, maar nooit echt geprobeerd! Misschien ga ik het nu toch wel een kansje geven! Heel erg leuk! Veel liefs, X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik alleen vsco cam. Van afterlight heb ik vaker gehoord. Zal ik hem downloaden? Of denk je dat vsco cam genoeg is?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, ik denk zeker de moeite waard! Maar sowieso heeft VSCO al hele leuke filters, je moet maar even kijken of je er ook echt wat aan hebt.

   Verwijderen
 3. Je maakt wel mooie instagram foto's! Ik gebruik soms alleen de VSCO app. De rest ken ik eigenlijk ook niet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's, ik wil misschien Afterlight wel aan gaan schaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! Afterlight is ook mijn favoriete app!
  Liefs,

  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.