Mijn favoriete drankje!

Ik hou van thee, limonade, smoothies en andere lekker drankjes! Maar nu heb ik toch echt wel mijn favoriet gevonden. Het is lekker en ook in 5 minuten klaar, handig als je even snel zin hebt in iets lekkers, gezond en fris! Benodigdheden:
-200 ml kokoswater ( te koop bij AH, Jumbo in het koelvak ) 
-Eén banaan
-Een halve citroen
-Blender
-Leuk glas! Snij de bananen in stukjes, doe de 200 ml kokoswater bij en pers de halve citroen uit. Gooi alles bij elkaar, en mixen ( blenderen ) maar! Doe het in een glas, en genieten.


Alweer klaar! Makkelijk he? Normaal ben ik niet zo gek op bananendrankjes, omdat ik altijd vind dat de banaan zo overheersend is. Maar dat viel door het kokoswater juist heel erg mee. En het citroensap erbij maakt het lekker fris! Het is heerlijk en je hebt 'm ook zomaar op, natuurlijk is het ook gezond en zomaar klaar. Ik zeg, geniet ervan!

Liefs, Elbrich


6 opmerkingen

 1. Ziet er echt superlekker uit! Ik denk dat ik het deze week nog ga maken!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die lijkt me lekker! ga ik zeker eens proberen
  x diana.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oeh ziet er lekker uit, jammer dat ik geen blender heb. Anders had ik het zeker geprobeerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij lijkt me lekker! Bananen zijn altijd wel lekker in smoothies.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.